Predstavitev programa

Programski paket SPeCter je skup različnih programskih modulov povezanih v celoto. Glavni meni je sestavljen tako, da dodajanje novih modulov (celo po želji stranke) ne predstavlja problema pri integraciji v celoto.

 

Predvideli smo tudi poseben način nakupa programskega paketa. Kupec bo za sorazmerno ugodno ceno (cca od 150 € dalje) dobil osnovno verzijo programa, posamezne module pa bo lahko nakupil kasneje, oziroma, ko se bo za to pokazala potreba. Praksa je pokazala, da se večino pregledov v npr. materialnem poslovanju uporablja redko ali celo ne (npr. pregled prometa artiklov po delovnih nalogih...). V tem primeru ga bo stranka kupila le, če ga bo v resnici potrebovala. V posebnem modulu, ki se imenuje “Avtorizacija menijev” bodo prikazani vsi moduli in podprogrami, ki bodo na seznamu “dodatne opreme”. Stranka bo ob nakupu npr. “kartice artikla” ali “vrednotenje po zadnji nabavni ceni”  dobila unikatno pristopno šifro, ki se bo vpisala v omenjeni modul, od takrat pa lahko stranka dela z njim.

 

Tudi cena dodatnih plačljivih modulov se giblje med 40 € in 100 €, po smislu pa so to razni pregledi in obdelave. Torej vsi vnosi v matične baze, kot npr. prejem in izdaja artiklov, fakturiranje, knjiga P-I računov, ter z njimi povezani izpisi - od dobavnice, prevzemnega lista, računa, knjige p-i računov so že vključeni v osnovno verzijo.

 

Prepričani smo, da cena posameznih modulov ni pretirana, prav tako pa je ta način pošten do tistih strank, ki pri svojem delu ne potrebujejo sofisticiranega knjigovodskega sistema - temveč samo poenostavljene zakonsko predpisane evidence !

 

        Kompleten CENIK programov (tudi po modulih)  v PDF obliki  si lahko ogledate v priponki :  Cenik_Specter.pdf

 

Kot smo že omenili, se posamezni moduli vključujejo po potrebi in želji stranke, zato je temu prilagojen tudi cenik. Cene so prikazane v € - EURO valuti). Veljajo od 1.1.2016 do preklica.  Cene veljajo za namestitev na enem računalniku. Ob nakupu programa ima stranka pravico do 2. ur brezplačne pomoči pri uvajanju v samo delo s programom. Sama namestitev programov in s tem povezane nastavitve so brezplačne!

 

Inštalacija

Namestitev programa je preprosta in jo lahko opravi vsak uporabnik tako, da preprosto sledi navodilom na ekranu.

      Če pa gre za omrežno izvedbo programa, za namestitev poskrbi tehnična služba podjetja SPC. (mrežna verzija programa se kompletna inštalira na vsak PC posebej z vsemi runtime moduli in knjižnicami – programu se le pove, kje je pot do matične baze) . Tako smo tudi preprečili razna nepooblaščena kopiranja programa na nov PC, saj ta ne bo deloval v mreži.

 

Licence

Poslovni programski paket torej podpira prenosljive licence, kjer velja, da je programska oprema lahko nameščena na poljubno število računalnikov v podjetju, vendar vsak uporabnik potrebuje (in plača) svojo licenco. Cena posamezne licence je odvisna od velikostnega reda nakupa oziroma inštalirane programske opreme na drugem računalniku..

 

- enouporabniška licenca oziroma  delo v mreži

Velja poudariti, da predstavlja nakup programa hkrati tudi licenco do uporabe na enem osebnem računalniku.   Doplačilo za vsak dodaten računalnik v mreži na isti lokaciji znaša 20% nakupne vrednosti inštalirane programske opreme, na drugi lokaciji ali na prenosnem računalniku pa 30% nakupne vrednosti programske opreme.

 

-  licenca zo knjigovodske servise

Program je prednastavljeno omejen delu z dvema komitentoma - lastno firmo in  t.i. testno firmo, ki služi za učenje oziroma testne namene. V primeru potrebe po več komitentih se vsaka nadaljna licenca zaračunava (s tem mislimo novega komitenta) po naslednjem ceniku ( obračuna pa se tudi po zakonu predpisan DDV) : 

               - vsak nadaljnji komitent                      20 € / licenco   (oziroma po dogovoru)

 

Plačilni pogoji

      - 100% avans pred inštalacijo

      - Možno je plačilo na obroke s 30% avansom, ostalo na mesečne obroke, oziroma po dogovoru !

 

 

 

 

Programski paket SPeCter (predstavitev)

SPC Župan Miran s.p., Tomanova pot 9, 1251 Moravče , Tel: 059 - 045 - 909, GSM:  041-620-753, 041-643-856

 

Zadnja sprememba strani: 01.2018

Programski paket SPeCter - CENIK

Cena od: 220

GLAVNA KNJIGA s SALDAKONTI

Cena od : 150

KNJIGA Prejetih - Izdanih računov (obračun DDV)

Cena od: 150

FAKTURIRANJE

Cena od: 180

MATERIALNO POSLOVANJE

Cena: 90

Osnovna Sredstva 

Najem: 15 €/mesec

Najem: 10 €/mesec

Najem: 12 €/mesec

Najem: 5 €/mesec

Najem: 15 €/mesec

Cena : 50

Evidenca POTNIH NALOGOV

Cena od:  299

OSEBNI DOHODKI

Najem od: 25 €/mesec

Cena: 490

TRGOVINA MALOPRODAJA 

Najem: 27 €/mesec

GOSTINSTVO

Če želite več informacij, oziroma predstavitev programa za vodenje gostinstva, kontaktirajte direktno Andrej Albreht s.p. na tel: 040 / 435 - 098

Text Box: Programi / CENIK

SPeCter - Poslovna programska oprema

in

Knjigovodski  servis

na enem mestu